ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських бібліотеках з’явилася спеціальна література з менеджменту та маркетингових комунікацій

|

Відтепер студенти Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету ім. І. Франка,Українського католицького університету та відвідувачі Наукової бібліотеки імені Стефаника матимуть змогу користуватися книгами визнаних експертів із менеджменту та маркетингових комунікацій, які вперше видали на пострадянському просторі. Саме такі фахові посібники сьогодні отримали в подарунок бібліотеки вже згаданих ВНЗ.

Книги випущено в межах проекту «Бізнес та менеджмент-освіта в Україні», який ініціювала Фундація імені князів-благодійників Острозьких. «Пілотний проект ініціювала Фундація імені князів-благодійників Острозьких, а книги випущено за підтримки компанії UMC», – розповів під час сьогоднішнього вручення видань голова Ради директорів Фундації імені князів-благодійників Острозьких Руслан Краплич.

За його словами, проект має на меті привернути увагу громадськості до якості менеджмент освіти у ВНЗ, готовність студентів здобувати цю освіту. «Для того, щоб підготувати менеджера, треба вкладати в нього від початку його освіти, тобто зі студентських років», – підкреслив Руслан Краплич.

Наразі організатори проекту планують передати комплекти виданих книг 20 науковим та університетським бібліотекам п’яти західних регіонів України, серед яких і Львів.

Новостворена серія книг із менеджменту та маркетингових комунікацій, яка вийшла накладом у 20 тисяч примірників, складається з чотирьох видань. Серед них: «Корпоративна соціальна відповідальність», «Майбутнє конкуренції», «Прориви. Історії та стратегії революційних новацій», «Восьма звичка: від успішності до величі».

“Для нашого університету такі підручники насправді дуже потрібні”, – зазаначив ректор УКУ Борис Гудзяк.

За словами організаторів проекту, примірники спеціалізованих книг можна придбати в агенції «Стандарт», яка займається їх друком. Там вартість однієї книги становить 40 гривень.

Як наголосив Руслан Краплич, поки що це лише пробний проект, але якщо він отримає схвальні відгуки, то пошириться не лише на п’ять західних регіонів, а й на всю Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *