ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович приїде до Львова як політик, і як господарник – Герман

|

Народна депутатка від «Партії регіонів» та радник прем’єр-міністра Ганна Герман повідомила, що Віктор Янукович, скоріш за все, приїде до Львова 30 січня. Про це вона сказала під час прес-конференції.

За словами депутатки, це буде і політичний візит, і господарський, однак ніяких кадрових змін зі собою В. Янукович не везе. «Наскільки я знаю, Віктор Федорович не їде кого-небудь звільняти. Він їде познайомитися зі Львовом і зробити свої висновки», – сказала вона.

Водночас Г. Герман сказала, що Янукович їде як господарник, бо у Львові немає господаря. А на прохання журналістів уточнити, кого саме вона має на увазі, депутатка сказала, що всіх тих, хто довів Львів “до ручки”.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не буде у зв’язку із приїздом прем’єра вжито екстразаходів безпеки, оскільки його у Львові не надто люблять, Г. Герман сказала, що цей візит у плані безпеки не відрізнятиметься від поїздок до інших міст. Що ж стосується ймовірності повторення івано-франківського інциденту 2004 року, то радник В. Януковича відповіла питанням на питання –«А що воно йому поможе? Що воно йому помогло у 2004 році, коли прийшов 2006?», – запитала вона.

Щодо свого перебування у Львові напередодні візиту, народна депутатка сказала, що, зважаючи на свій статус радника з гуманітарних питань, вона вирішила приїхати і на власні очі побачити ситуацію в культурі, щоби потім розповісти про це прем’єрові. А він уже хай робить свої висновки.

Крім того, Г. Герман хоче, щоби В. Янукович зустрівся з діячами культури. «Мені хотілося б, щоби це були ті люди, які справді роблять погоду у Львові, а не чиновники», – сказала вона. Це необхідно для того, щоби «виводити Львів зі занепаду». Те, що побачила Ганна Герман у гуманітарній сфері, дуже прикро її вразило.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *