ОСТАННІ НОВИНИ

Минулоріч на Львівщині працевлаштувалося понад тисячу осіб

|

Протягом минулого року за допомогою надання дотацій працедавцям 1 тисяча 378 безробітних Львівської області знайшли роботу. Як повідомляє заступниця начальника відділу статистики, моніторингу та прогнозування Львівського обласного центру зайнятості Ольга Федик, у порівнянні з 2005 роком, минулоріч рівень працевлаштування зріс від 23,3 до 30,7 відсотка.

Крім того, у 2006 році обласні центри зайнятості допомогли знайти місце праці 237 особам із обмеженими фізичними можливостями.

Послуги служби зайнятості понад рік отримували 27,9 тисяч безробітних. Варто зауважити, що протягом минулого року обсяги довготривалого безробіття зменшилися в 1,4 раза. Також на 3% зріс рівень працевлаштування жителів сільської місцевості.

Упродовж 2006 року центри зайнятості області надали соціальні послуги 142,7 тисячі незайнятих громадян. Їх послугами торік скористалося 22,2 тисячі осіб із вразливих категорій громадян. Із них працевлаштувалося понад п’ять тисяч осіб.

Станом на перше січня актуальними в центрах зайнятості були 4 тисячі 675 вакансій. На одне вільне робоче місце в середньому в області претендувало дев’ять осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *