ОСТАННІ НОВИНИ

Представили нового начальника міліції

|

Учора 24 січня, заступник міністра МВС України Микола Куп’янський представив особовому складу львівської міліції нового начальника УМВСУ у Львівській області генерал-майора міліції Михайла Цимбалюка. Нового керманича обласних правоохоронців привітали голова Львівської ОДА Петро Олійник, заступник голови Львівської облради Микола Горинь та міський голова Львова Андрій Садовий.

Заступник міністра М.Куп’янський побажав М.Цимбалюку успіхів у роботі. «Тут багато зроблено, є певні напрацювання, які потрібно довести до логічного завершення», – наголосив він.

Натомість М.Цимбалюк заявив, що усвідомлює, який тягар відповідальності лягає на нього у зв’язку з цим призначенням. «Львівщина – дуже цікава область», – додав він і запевнив, що завдання охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю на Львівщині по максимуму буде виконано, повідомляє ЗІК.

«У своїй роботі сподіваюся на підтримку суддівства, представників влади та журналістів. Обіцяю, що жодної кадрової революції не буде. Мої принципи: чесність та порядність», – виголосив новий начальник міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *