ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА оголосили переможців конкурсу по перевезенню пасажирів на маршрутних таксі області

|

Обласний конкурсний комітет з підготовки та проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування сьогодні визначив переможців тендеру. Як повідомив заступник голови ЛОДА Тарас Федак, участь у тендері взяло 47 перевізників.

За словами Тараса Федака, головними критеріями, за якими обирали переможців конкурсу, було близько десяти пунктів. Перш за все, це наявність обслуговуючого персоналу, нових авто. «Щодо цього є рейтингова система, по ній і визначається переможець тендеру», – наголосив він.

Зокрема, у тендері перемогло 36 перевізників. По перевезеннях за маршрутом «Львів АС-8 – Миколаїв АС» переміг перевізник ПП «Гал- Всесвіт». За маршрутом «Львів АС-2 – Мостиська АС- Гориставичі» – Львівське АТП-14631, за маршрутом Львів АС-2 – Сокаль АС» перемогло ТзОВ «Авто-Лайн».

Як наголосив Тарас Федак, головними проблемами у сфері перевезення на Львівщині залишається питання по експлуатації маршрутних авто та кількості працівників на підприємствах, яка досить часто не відповідає кількості дозволів перевізника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *