ОСТАННІ НОВИНИ

Від наклеєних оголошень Львів втрачає десятки мільйонів доларів – Ілик

|

Львів втрачає від 50 до 100 млн доларів від негативного впливу на сприйняття міста через діяльність приватних та юридичних осіб, які заклеюють місто оголошеннями. Про це під час прес-конференції сказав представник громадської організації «Спілка консультантів «Експерт-група» Віталій Ілик.

За його словами, таку величезну суму обрахували представники «Експерт-група», спираючись на відповідні методики. «Можна сперечатися про суму, однак це насправді десятки мільйонів доларів, бо справжній Львів, який бачать туристи, не відповідає образам з поштівок і це призводить до негативного ставлення людей» – сказав він.

На його думку, «партизани», які порушують усі чинні норми та заклеюють історичний центр оголошеннями, нівелюють зусилля, спрямовані на промоцію міста та створення його справді позитивного іміджу у світі.

В.Ілик зазначив, що його організація хоче розробити низку заходів, що будуть спрямовані на подолання цього явища нетрадиційними шляхами – заборон і покарань. Для прикладу він висловив ідею толоки – своєрідного конкурсу серед комунальних служб, де критеріями буде чистота водостічних труб та фасадів будинків від оголошень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *