ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія боротиметься з розклеювачами оголошень

|

Чиновники міської ради хочуть побороти явище самовільного розклеювання оголошень на громадських будівлях, особливо у центрі Львова. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив директор комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» Василь Скрипичайко.

За його словами, зараз є визначений перелік суб’єктів, що мають наглядати за чистотою ринштоків та стін будинків. Однак ні жеки, ні міліція не запобігають цьому. Зважаючи на прийняття парламентом закону про благоустрій, міська рада розробляє нові правила благоустрою, якими будуть передбачені жорсткіші покарання для порушників. Зараз це не надто значні суми, однак нікого не карають. «На сьогодні фактів накладення штрафів ми не маємо», – сказав він.

Окрім того, мерія планує застосовувати інші методи охорони будівель від наклеювання оголошень. Йдеться зокрема, про обробку поверхонь спеціальними «антиклейними» речовинами – до такої поверхні клеї не пристає. Та коли це буде, поки невідомо, бо такі речовини доволі дорогі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *