ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії незадоволені якістю прибирання снігу

|

В управлінні інженерного господарства Львівської міської ради переконані, що цієї ночі комунальні служби міста добре впорались із роботою щодо прибирання снігу на дорогах. Однак до якості цих робіт є претензії. Принаймні, у заступника начальника цього управління Михайла Іванейка, який під час прес-конференції відмітив незадовільне координування роботою.

Цієї ночі на дорогах Львова випало від 12 до 15 см снігу, а це, за словами пана Іванейка, близько 1 млн. кубів. Відтак, згідно з розрахунками управління, кожна машина, яких цієї ночі працювало аж 87, мала б вивезти близько 10 тис. кубів снігу.

«Не зважаючи на таку раптову засніженість, надзвичайних ситуацій у Львові не було і затримки руху на дорогах також», – переконував заступник начальника управління.

Нарікав Михайло Іванейко і на застарілу техніку, яка виходила з ладу під час нічного прибирання. Однак кошти, зекономлені на безсніжному періоді зими (близько 1 млн. грн.), на закупівлю техніки наразі не витрачатимуть. «Ще побачимо яка зима буде», – пояснив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *