ОСТАННІ НОВИНИ

Партійні дерибани Дяків доводитиме у суді

|

Депутат Львівської міської ради Теодор Дяків подав позов до Галицького районного суду м. Львова про визнання протиправними рішень міськради. Цими рішеннями встановлено пільгові ціни на продаж об’єктів комунальної власності окремим партійним осередкам у місті. Про це повідомила прес-служба Громадського форуму Львова, членом якого є позивач.

Минулого року ГФЛ оприлюднив факти згідно з якими міська скарбниця втратила внаслідок такої «приватизації» мільйони гривень. Зокрема, йшлося про викуп приміщень під офіси партійними осередками НРУ, ВО «Батьківщина», УНП, КУН, ГО «Нова хвиля». Тоді ГФЛ звернувся до керівництва партійних осередків із пропозицією самотужки усунути ці порушення закону шляхом компенсації завданих міській скарбниці збитків, погрожуючи вимагати це через суд.

“Партійні та громадські організації не скористалися шансом виправити становище та відмити імідж партій, який вони заплямували своїми діями. Пропонуючи народу «гарні, демократичні» програми, вони насправді дбають лише про власні інтереси та статки”, – йдеться у повідомленні ГФЛ.

Громадський форум Львова також звертається до керівництва партій, які фігурують у списку. З метою зобов’язати місцеві осередки повернути незаконно присвоєне майно громади. ГФЛ вимагає від міського голови, депутатів міської ради усунути зловживання і порушення закону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *