ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» підозрює міліцію у змові з кримінальними структурами

|

Львівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» висловлює підозру у змові львівської міліції з кримінальними структурами та фірмою “Зелений Бір” (власником приміщення в Брюховичах, де розташовано лікарню відновного лікування). Причиною таких підозр, як йдеться у заяві «Свободи», стали дії працівників міліції, які спокійно спостерігали за побиттям депутата Олексія Кайди та намагались закрити кримінальну справу щодо цього інциденту.

«Львівська обласна організація ВО “Свобода” обурена рішенням Президії Львівської обласної ради щодо відмови провести позачергову сесію ЛОР з приводу побиття депутата від ВО “Свобода” Олексія Кайди. Президія вирішила провести тільки службове розслідування цього інциденту. Такі дії президії Львівської обласної ради ЛОО ВО “Свобода” розцінює як перевищення своїх повноважень. Президія, згідно з Регламент ом обласної ради, є лише дорадчим органом обласної ради. Рішення про будь-яке розслідування ухвалює лише сесія обласної ради. Більше того – тільки службове розслідування в цій ситуації є недостатнім », – йдеться в заяві ВО «Свобода» стосовно відмови президії Львівської облради провести позачергову сесію, поданій на офіційному сайті об’єднання.

У своїй заяві ВО “Свобода” наголошує, що така позиція президії Львівської обласної ради та затягування об`єктивного й оперативного розслідування цієї справи зумовлено залежністю та підпорядкованістю керівництва найвищого представницького органу Львівщини – обласній адміністрації та причетністю провладних політичних сил до фірми “Зелений Бір”.

«Зважаючи на дії працівників міліції, які спокійно спостерігали за побиттям депутата, поширювали неправдиву інформацію та намагались закрити кримінальну справу, ЛОО ВО “Свобода” висловлює підозру у змові львівської міліції з кримінальними структурами та фірмою « Зелений Бір », – йдеться у заяві «Свободи» .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *