ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники лікарні відновного лікування кличуть комісії з Києва

|

Трудовий колектив лікарні відновного лікування вимагатиме приїзду комісії з Міністерства охорони здоров’я України та Кабінету Міністрів України для того, аби можновладці з Києва розібрались у проблемі, яка виникла у Брюховецькій лікарні. Про це повідомила голова профспілки лікарні Ірина Платок.

За її словами, колектив надіслав телеграму до Києва в Міністерство та Кабмін. «Ми ще долучимо до цієї справи прокуратуру і всі владні органи», – зазначила пані Платок.

«Нас ніхто не переконає, що у Винниках нам буде краще», – зауважила Ірина Платок.

Нагадаємо, що цей конфлікт навколо лікарні відновного лікування полягає в тому, що 12 років тому з приміщення на Короленка, 9 у Львові їх відселили в Брюховичі, мотивуючи це тим, що на Короленка проводитимуть капітальний ремонт, однак зараз там знаходиться Центр репродуктивного здоров ’ я (державна установа), яка освоїла приміщення. Лікарню відновного лікування відселяють з орендованого у Брюховичах приміщення, однак куди – поки болюче питання. Працівників лікарні не влаштовує тимчасове перебування в госпіталі для інвалідів, як запропонувало управління охорони здоров’я. Вони вимагають повернути приміщення на Короленка.

Зараз лікарня не функціонує. Медобладнання під замком у Брюховичах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *