ОСТАННІ НОВИНИ

Для керівників облради затвердили графік прийому громадян

|

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник своїм розпорядженням затвердив графік особистого прийому громадян керівництвом обласної ради у 2007 році, повідомляє прес-служба обласної ради.

Згідно з розпорядженням, голова Львівської обласної ради прийматиме громадян щомісяця кожного першого четверга у Львові, за адресою: вул. Винниченка, 16, від 11.00 год. до 20.00 год.

Кожного третього четверга Мирослав Сеник прийматиме громадян у Трускавецькій міській раді (вул. Бориславська, 2, м.Трускавець,) від 11.00 год. до 20 год.

Заступник голови обласної ради Микола Горинь прийматиме громадян у Львові, за адресою: вул.Винниченка, 16, від 11.00 год. до 20.00 год. кожного третього вівторка щомісяця, та в районах у визначений час.

Заступник голови Львівської обласної ради Іван Денькович прийматиме громадян області кожної другої середи щомісяця у Львові, за адресою: вул. Винниченка, 16, від 11.00 год. до 20.00 год.

Заступник голови Львівської обласної ради Лев Захарчишин прийматиме громадян кожної третьої середи у Львові, за адресою: вул. Винниченка, 16, від 11.00 год. до 20.00 год.,

Голова Львівської обласної ради рекомендував головам районних рад та міським головам міст обласного значення довести графік особистого прийому громадян керівництвом обласної ради у 2007 році до відома населення району (міста) та забезпечити умови прийому громадян у визначені дні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *