ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі з`явився «Центр матері й дитини»

|

Минулого року в Дрогобичі почав працювати «Центр матері й дитини», у якому молодим матерям допомагають впоратися зі складними життєвими ситуаціями. Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції начальник служби у справах неповнолітніх Володимир Лис, мама, яка в силу певних обставин боїться поїхати зі своєю дитиною до батьків, може прожити в цьому центрі три місяці.

«У центрі повністю державним коштом мамі буде забезпечено проживання, харчування, а з її батьками, родичами працюватимуть психологи», – наголосив Володимир Лис. За його словами, цей центр може прийняти до 10 матерів. Наразі ж його послугами вже скористалася одна молода мама.

Крім того, Володимир Лис розповів, що всиновлення дітей стає досить модним. Зокрема, позитивний приклад, який подала відома українська спортсменка Лілія Підкопаєва, продовжується. «Нещодавно до нас звернулася близька подруга Підкопаєвої, яка хоче всиновити дитину саме на Львівщині», – розповів начальник служби у справах неповнолітніх.

За словами Володимира Лиса, цьогоріч на Львівщині значно зросте кількість працівників служби у справах неповнолітніх. Зокрема, установою Кабінету Міністрів на нашу область додали 146 місць державних службовців для стовідсоткового укомплектування районних служб у справах неповнолітніх. «Так чисельність наших працівників по області сягне 300 осіб», – сказав Володимир Лис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *