ОСТАННІ НОВИНИ

У «Ратуші» відімкнули газ і інтернет

|

Сьогодні у Львівському комунальному підприємстві «Газета Ратуша» представники «Львівгазу» перекрили газовий вентель, тобто відключили газ через неоплату за грудень 2006 року. Як повідомив «Львівському порталу» головний редактор «Ратуші» Микола Савельєв, сьогодні ЛКП «Газета Ратуша» за несплату до того ж було відключено Інтернет.

За словами Миколи Савельєва, усі ці відключення сталися через те, що Львівська міська рада не профінансувала платежі газети за грудень 2006 року. У коментарі «Львівському порталу» пан Микола підкреслив, що є речі, про які міська рада все ж таки не забуває. Зокрема, сьогодні від керівника департаменту міського голови Олега Березюка на адресу газети надійшов бюджет Львова на 2007 рік, із вимогою надрукувати його в наступному номері газети. Бюджет прийшов поштою, адже Інтернету в «Ратуші» немає.

Як наголосив головний редактор «Ратуші, на черзі, очевидно, відключення світла, бо ЛМР теж не оплатила й світло за грудень минулого року.

«Якщо при відключеному світлі від нас вимагатимуть надрукувати бюджет Львова, то це буде вершиною цинізму», – підсумував Микола Савельєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *