ОСТАННІ НОВИНИ

Під обласною радою розпускали ВРУ та виганяли Олійника

|

Віче, скликане у Львові з нагоди 89-ої річниці проголошення самостійності України, виступило з вимогою розпустити Верховну Раду та усунути з посади голову Львівської ОДА Петра Олійника.

У віче взяло участь близько 200 львів`ян. Його організаторами виступили депутати Львівської обласної ради: Ростислав Новоженець (БЮТ), Михайло Барбара (БЮТ), Ірина Сех (ВО «Свобода») та інші.

Віче прийняло резолюцію, у якій вимагається: виставити Російській Федерації рахунок у розмірі 2 трлн. дол. як компенсацію Україні за 20,5 мільйонів жертв; припинити повноваження Верховної Ради; ввести в Україні надзвичайний стан, розпустити уряд і перебрати на себе всю повноту влади президентом, на відповідальні посади в столиці й на місцях призначити істинних українців; забезпечити швидку розбудову України, усунути з посади голову Львівської ОДА Петра Олійника

У своєму виступі Ростислав Новоженець підкреслив: «Жиди добилися компенсації від Німеччини по 100 тис. грн. за кожного вбитого жида. Ми теж повинні вимагати від Росії компенсації за кожного вбитого українця».

Учасники віче також виступили із закликом до Президента України Віктора Ющенка «піднятися на над своїм оточенням» і стати нарешті президентом.

Виступаючі також звинуватили народних депутатів від «Нашої України» у спробі зірвати віче, бо вони в цей самий час організували зустріч із виборцями у кінотеатрі Довженка на Сихові, повідомляє “Прес-тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *