ОСТАННІ НОВИНИ

Праві Львівщини обговорять перспективи о6’єднання

|

22 січня 2007 року пройде круглий стіл Львівських обласних організацій що представляють праву ідеологію,повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

У круглому столі, ініціюваному обласними організаціями УНП та НРУ з нагоди 88-ї річниці проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР в єдину соборну Українську Державу, візьмуть участь представники керівних органів ЛОО УНП, НРУ, ВО «Свобода», КУН, УРП «Собор», ХДС. О 13.00 відбудеться спільне покладання квітів до пам’ятника Михайлові Грушевському.

Як повідомив голова ЛОО УНП Богдан Козак, під час круглого столу буде обговорено перспективи консолідації правих сил на Львівщині та можливість подальшого об’єднання в єдиний політичний блок або партію. “Ми маємо намір створити робочий координаційний орган, який сприяв би подальшому діалогу між правили силами в області, а також звернутися до вищих партійних керівних органів із закликом виробити спільні принципи та механізми об’єднання” – зазначив він.

Також за словами Б.Козака, готується звернення до Президента України щодо ініціювання внесення змін до Закону України «Про політичні партії», які б забезпечили можливість об’єднання декількох партій в одну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *