ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія з ОДА відвідала приміщення на Короленка, 9

|

Комісія з Львівської облдержадміністрації на чолі з заступником голови ОДА Ярославом Пітко сьогодні разом із представниками лікарні відновного лікування відвідала приміщення на Короленка, 9. Вона погодилась щодо ймовірності переселення цієї медичної установи на її колишнє місце розташування. Про це «Львівський портал» повідомила голова профспілки лікарні Ірина Платок.

За її словами, комісія ще відвідає госпіталь інвалідів війни у Винниках. «Ми погодились розглянути приміщення у Винниках, як тимчасове перебування лікарні до переселення на Короленка, 9», – зазначила вона, додавши, що у їх принциповості щодо цього приміщення немає жодної політики.

Водночас пані Платок зауважила, що ніяких письмових гарантій щодо приміщень від голови ОДА Петра Олійника колектив лікарні не отримував, незважаючи на те, що термін умови працівників уже вичерпаний.

Нагадаємо, що трудовий колектив лікарні надіслав листа пану Олійнику з вимогою до 17 січня надати письмові гарантії щодо надання їм приміщення. У випадку відсутності гарантій працівники погрожують розірвати мирову угоду між орендодавцем ТзОВ «Зелений бір» та лікарнею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *