ОСТАННІ НОВИНИ

Невдоволені мешканці пікетують міську раду

|

Сьогодні під Львівську міську раду прийшли невдоволені мешканці будинку на вулиці Миколайчука, 1. Вони називають себе потерпілими від комунальної системи. Пікетувальники скандують «Ганьба!» та тримають у руках транспаранти з написами: «ЖЕКи для людей, а не люди для ЖЕКів», «У місті керує не мер, а начальник ЖЕКу».

Як повідомила керівник ЖБК цього будинку Любов Качмар, ЖЕК №406 «Тополя» невмотивовано відмовив їй у наданні послуг з теплопостачання та поставив житловий будинок у скрутне становище ще на початку зими.

«Ми ж, у свою чергу, не можемо укласти угоду з тепловиками і взяти на себе відповідальність за теплопостачання нашого будинку. Адже не маємо ні матеріальної, ні ресурсної бази для цього», – зазначила вона.

Стоячи сьогодні під стінами Ратуші, мешканці вимагають від мерії змусити ЖЕК виконати припис Антимонопольного комітету, який рекомендував ЛКП «Тополя» укласти угоду з теплопостачання будинку на вулиці Миколайчука, 1.

За словами Любові Качмар, тепло в будинок наразі подають. «Люди самі зірвали пломби. Але нам постійно погрожують, що його відключать», – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *