ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі переслідували сина Тягнибока

|

Днями з десятирічним сином депутата облради, лідером Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока, стався неприємний інцидент: двоє невідомих переслідували його. Про це «Львівський портал» поінформував сам пан Тягнибок.

Випадок стався біля Поліграфічної академії, де син, ішовши на тренування, зупинився зав’язати шнурівку. «Двоє невідомих, нешкільного віку, підійшли до сина і взяли його за ранець, сказавши: «Ми знаємо, що ти Тягнибок», – розповів депутат.

За словами Олега Тягнибока, хлопчик вирвався від невідомих і втік у натовп на трамвайній зупинці біля пам’ятника Федорову. Дружина народного обранця з відповідною заявою звернулася у правоохоронні органи – Галицький райвідділ міліції.

«Я не хочу думати, що це пов’язано з моєю політичною діяльністю. Можливо, це дурний жарт, але якщо виявиться, що пов’язано з моєю роботою, то я не буду гребувати засобами, щоб захистити свою родину. Це точно», – запевнив Олег Тягнибок, додавши, що це перший випадок, який трапився з його дітьми. Однак перед виборами, як пригадав обранець, чотири роки тому був випадок, коли невідомі підпалили його квартиру у Львові через те, що він не погодився зняти свою кандидатуру. «Це був випадок, який я пов’язував зі своєю роботою», – розповів він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *