ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівводоканал” розпочав прийом документів для оформлення пільг

|

Документи для оформлення пільг на оплату за послуги з водопостачання та водовідведення ЛМКП «Львіводоканал» прийматиме протягом 1-го кварталу 2007 року, повідомляє прес-служба міської ради.

Пільгова оплата за спожиті послуги може здійснюватись абонентом ЛМКП „Львівводоканал” лише після оформлення пільги у районному відділі водозбуту. Для цього абонент повинен повідомити письмовою заявою „Львівводоканал” про своє право на пільгу. До заяви слід додати довідку, видану установою чи організацією, у віданні чи власності якої перебуває житловий будинок, довідки з місця проживання заявника та про склад сім’ї; копію документу, що підтверджує право на пільги в оплаті за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення (посвідчення, довідки) та копію довідки про присвоєння ідентифікаційного податкового номера.

Прийом споживачів проводиться щодня з 8.00 до 17.00 год. у районних відділах Водозбуту за адресами: вул. Зелена, 64 та вул. Зубрівська, 5 (для абонентів Сихівського району). Для оформлення або поновлення пільги присутність пільговика не обов’язкова, документи можуть подати члени сім’ї або надіслати їх листом на адресу: ЛМКП „Львівводоканал”, індекс 79017, м. Львів, вул. Зелена, 64.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *