ОСТАННІ НОВИНИ

На чиновників міськради «повісили» контроль за збором коштів за тепло та гарячу воду

|

Представники керівного складу департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради відповідатимуть за збір коштів за теплопостачання та гаряче постачання у місті. Як повідомляє прес-служба міської ради, відповідний наказ видала директор цього департаменту Марія Желіско. Причиною такого кроку стала інформація про незадовільний стан оплати за тепло та гарячу воду у Львові.

Відповідно до наказу, координувати роботу в районах будуть так : в.о начальника управління житлового господарства Іван Квик (Галицький район), начальник управління транспорту та зв’язку Микола Шкурган (Франківський район), начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець (Сихівський район), заступник начальника управління транспорту та зв’язку Ігор Собенко (Залізничний район), заступники начальника управління інженерного господарства Михайло Іванейко (Шевченківський район) та Андрій Мончак (Личаківський район).




Крім того, Марія Желіско доручила головам районних адміністрацій відновити в районах комісії, які працюватимуть з неплатниками за надані послуги. „Такі комісії мали б працювати з ЖБК, відомствами, гуртожитками, які не сплачують за тепло та гарячу воду. Тих, хто не реагуватиме на роботу районних комісій, будемо викликати для пояснень у міську раду”, – зазначила Марія Желіско.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *