ОСТАННІ НОВИНИ

За три тижні в області вилучили понад 30 кг наркотиків

|

Понад 30 кг наркотичних речовин виявили за три тижні оперативного відпрацювання Львівської області працівники міліції, передає ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Зокрема, з незаконного обігу вилучено: героїну – 0,85 г, «екстазі» – 3,55 г, марихуани – 296,1 г, опію – 37,11 г, макової соломи – 29 кг 955 г, а також понад 51 тонну прекурсорів. Крім того, викрито та знешкоджено нарколабораторію та наркопритон.

Працівники міліції перевірили 446 об’єктів, діяльність яких пов’язана з наркотичними або лікарськими засобами, психотропними речовинами та прекурсорами. З них: 183 медичні заклади, 205 закладів аптечної мережі, 15 промислових підприємств, діяльність яких пов’язана з прекурсорами, 43 підприємства, які здійснюють торговельну діяльність з прекурсорами. За три тижні виявлено та задокументовано 108 фактів незаконного обігу наркотиків, зокрема 6 випадків порушення встановлених правил обігу наркотичних і лікарських засобів та прекурсорів. За незаконні операції з наркотиками затримано 124 особи, з яких 17 – раніше судимих та двоє неповнолітніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *