ОСТАННІ НОВИНИ

Ціни на залізничні квитки знижено на 10%

|

Міністерство транспорту та зв’язку України знизило на 10% тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Згідно із повідомленням, відповідний наказ Міністерства транспорту та зв’язку «Про внесення змін до Тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні», згідно з яким переноситься індексація цін у розмірі 1,10 на вищезгадані перевезення, підписано міністром транспорту та зв’язку Миколою Рудьковським та зареєстровано в Міністерстві юстиції 29 грудня.

Як повідомили у прес-службі, згідно з чинним законодавством, наказ вступає в силу через 10 днів після його реєстрації в Міністерстві юстиції, і саме цим зумовлено його введення в дію з 9 січня 2007 року.

Відповідно до наказу, на вокзалах та пунктах продажу проїзних документів пасажири зможуть отримати вичерпну інформацію про зміни до тарифів та їх застосування.

При цьому наказом Мінтрансзв’язку не передбачена можливість повернення різниці вартості квитка, придбаного пасажиром до 09.01.07 на проїзд залізничним транспортом після вказаної дати.

Як повідомлялося, раніше віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв доручив Мінтрансз’язку скасувати наказ від 1 червня 2006 року про підвищення з 1 січня 2007 року на 10% тарифів на внутрішні пасажирські залізничні перевезення.

Раніше Мінтрансз’язку запланувало в 2007 році провести 30%-ноє поетапне підвищення тарифів на внутрішні пасажирські залізничні перевезення: по 10% – з 1 січня, 1 квітня і 1 липня.

Відповідно до іншого наказу Мінтрансзв’язку від 26 квітня 2006 року з 12 червня минулого року тарифи на внутрішні пасажирські залізничні перевезення зросли на 50%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *