ОСТАННІ НОВИНИ

У потягу «Москва – Ужгород» шукали вибухівку

|

Невідомі зловмисники учора ввечері «замінували» потяг «Москва-Ужгород», передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

За даними прес-центру, о 20 год. 55 хв. невідома особа за телефоном “02” повідомила чергового міського управління внутрішніх справ про встановлення вибухового пристрою у 7 – 8 вагонах пасажирського потяга №15 «Москва – Ужгород». Вимог, виконання яких могло би запобігти вибуху, не висували. Потяг складався з 19 вагонів, на ньому перебувало близько 684 пасажирів, він курсував до Ужгорода Закарпатської області із запланованою зупинкою згідно з розкладом о 21 год. 54 хв. на залізничній станції «Стрий» Львівської залізниці.

О 21 год. 58 хв. оперативна група лінійного відділу при УМВСУ на транспорті з метою виявлення вибухового пристрою провела обстеження вагону № 8, вагону № 7 у складі потягу не було. Пошукові роботи завершено о 22 год. 03 хв. – вибухового пристрою не виявлено. О 22 год. 04 хв., із запізненням на 8 хвилин, потяг відправлено до станції призначення.

Рух залізничного транспорту не припиняли. Для додаткового обстеження решти вагонів щодо ймовірних вибухових пристроїв було виділено оперативну групу працівників МВС. О 03 год. 50 хв. швидкий потяг № 15 прибув до залізничної станції Ужгород, вибухового пристрою не виявлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *