ОСТАННІ НОВИНИ

ГФЛ повідомляє про захоплення приміщення лікарні відновного лікування у Брюховичах

|

Сьогодні зранку, за сприяння головного лікаря Львівської обласної лікарні відновного лікування в Брюховичах, представники власника приміщень та судовиконавці зайняли приміщення лікарні, передає прес-служба Громадського форуму Львова. На цей час персоналу лікарні не було, бо на період свят пацієнтів було виписано, а колектив відправлено на канікули.

Зараз до лікарні прибула більшість працівників лікарні. Очікують прибуття депутатів обласної ради. Також на місці перебувають представники правоохоронних органів. Судовиконавці та представники охорони власника приміщень забарикадувалися в приміщенні, працівники перебувають на вулиці та намагаються проникнути всередину приміщення.

Нагадаємо, що на останньому засіданні сесії Львівської обласної ради прийнято рішення зупинити ліквідацію та зберегти обласну лікарню відновного лікування, звернутися до судовиконавців з питанням відтермінування виселення та врегулювати з власником питання продовження оренди на два місяці на час пошуку виходу зі ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *