ОСТАННІ НОВИНИ

Депутата Полякову пограбували вп`яте за два місяці. Березюка - вперше

|

Депутати з фракції БЮТ у Львівській міській раді просить міського голову Львова Андрія Садового звернутися до керівника ЛМУ УМВСУ у Львівській області у зв`язку із п`ятим пограбуванням за два місяці члена їх фракції, генерального директора ПП «Дім Руша Полякова» Ірини Полякової.

З відповідним зверненням до міського голови виступив голова фракції БЮТ у міськраді Юрій Гудима, повідомляє “Прес-тайм”.

«Ми просимо міського голову звернутися до керівника управління внутрішніх справ міста Львова по питанню: за два місяці 5 разів грабують квартиру нашого депутата з фракції БЮТ Ірини Полякової», – сказав він.

На що міський голова здивовано сказав: «Вона у вашій фракції і її 5 разів грабують?! Та ви повинні охорону їй надати».

Міський голова також здивувався, чому йому про це не говорили раніше і пообіцяв сьогодні провести розмову із керівником львівської міліції з цього питання.

«Я вам скажу більше, що вчора пограбували директора департаменту міського голови Олега Березюка, у якого вкрали машину», – зазначив Садовий.

Садовий попросив депутатів одразу інформувати про подібні випадки на сесії міськради і пообіцяв врахувати ці питання при розгляді програми по безпеці у місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *