ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міськрада затвердила міський бюджет на 2007 рік

|

Львівська міськрада затвердила бюджет міста Львова на 2007 рік. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засідання сесії міськради 85-ма голосами «за».

Міський голова Львова Андрій Садовий перед голосуванням з даного питання зазначив, що вчора було проведено 8 консультативних нарад і були враховані максимально всі зауваження депутатів.

Після цього депутати проголосували за бюджет вже без обговорень.

Керівник фракції УНП у міськраді Юрій Кужелюк у зв`язку із таким швидким прийняттям бюджету міста сьогодні після вчорашнього 10-годинного обговорення запропонував міському голові Львова Андрію Садовому преміювати працівників міськради, відповідальних за підготовку сесії.

Відповідно до ухвали загальний обсяг доходів бюджету Львова на 2007 рік затверджено у розмірі 809,002 млн. грн. Обсяг доходів загального фонду бюджету встановлено в розмірі 666,64 млн. грн., спеціального фонду бюджету – 142,361 млн. грн., у тому числі бюджету розвитку – 88,070 млн. грн.

В обсязі доходів загального фонду міського бюджету враховано субвенцію із держбюджету на придбання вагонів комунального електротранспорту (тролейбусів і трамваїв) – 900 тис. грн.; субвенцію з інших місцевих бюджетів на охорону здоров`я – 1,074 млн. грн.

Загальний обсяг видатків міського бюджету затверджено у розмірі 913,074 млн. грн.., у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету в сумі 678,713 млн. грн. та видатків спеціального фонду бюджету – 234,361 млн. грн., з них бюджету розвитку – 180,070 млн. грн.

Депутати сьогодні затвердити видатки лише для загального фонду бюджету, видатки для бюджету розвитку детальніше розглянуть на сесії 25 січня.

Для покриття дефіциту міського бюджету міськрада планує випустити п`ятирічні муніципальні облігації на 100 млн. грн. для залучення коштів для реалізації проектів капітального будівництва, ремонту та реконструкції об`єктів міста, які фінансуються з бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Відсоткову ставку планують встановити не більше 12% річних, з щоквартальним погашенням відсотків. Граничні суми витрат складають 2 млн. грн. (2%), до них входять гарантія, комісія та накладні витрати за запозиченнями.

Нагадаємо, що вчора депутати до пізнього вечора розглядали проекту міського бюджету, але так і не змогли його затвердити, оскільки депутати мали ряд зауважень. Найбільше депутатів обурив ріст видатків на державне управління з 38,8 млн. грн. до 65,4 млн. грн., передає “Прес-тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *