ОСТАННІ НОВИНИ

Доля «Ратуші» невизначена

|

Доля комунальної газети Львівської міської ради «Ратуша» залишається невизначеною. Депутатський корпус сьогодні нічого не вирішив стосовно приватизації видання.

Заступник начальника організаційно-інформаційного відділу міської ради Остап Процик не зміг пояснити позиції депутатів і сказав, що всі аргументи і пропозиції стосовно долі видання, які він мав, викладав депутатам кілька разів.

«Як фінансувати «Ратушу» і як її далі утримувати залежить від депутатського корпусу. Я всі свої аргументи і пропозиції депутатам виклав кілька разів. Якщо буде бажання в подальшому проводити інформаційну політику депутатського корпусу через газету «Ратуша», то це буде бажання і воля депутатів», – сказав він.

Під час обговорення ухвали депутати не могли визначитися з терміном приватизації газети. У проекті ухвали було зазначено термін – три місяці. Окремі ж депутати пропонували продовжити його до шести місяців.

Міський голова Андрій Садовий сказав, що йому дорога кожна копійка. А тому запропонував депутатам проголосувати за три місяці фінансування газети і повернутися до питання про фінансування на шість місяців під час того, як затверджуватимуть бюджет на 2007 рік.

У підсумку депутати прийняли ухвалу за основу, однак не проголосували за неї в цілому.

П роект ухвали, який сьогодні виносили на розгляд сесії, передбачав приватиз ацію газет и трудовим коллективом , який би викуп ив газету за символічну ціну – 1 гривню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *