ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують результати експертного опитування

|

Інформаційна агенція «Прес-тайм» та Інтернет-сайт «Вголос» втретє провели експертне опитування за підсумками 2006 року. Результати у середу об 11.00 презентуватиме головний редактор “Вголосу” Ігор Танчин у кав’ярні «Кабінет», що по вул. Винниченка, 12. Повідомляють видання.

Обидва видання для узагальнення подій і оцінки діяльності політиків опитали 25 експертів, серед яких є редактори львівських ЗМІ, журналісти, політологи та громадські діячі. Експертам поставили 15 запитань, які охоплюють найважливіші сторони суспільно-політичного життя області. Для кожного з питань експерти давали не більше трьох варіантів відповідей. Залежно від того, який варіант відповіді стояв першим, а який – другим, відповідям присвоювались відповідні бали. Кожен перший варіант відповіді отримав 3 бали, другий – 2 бали і третій – 1 бал. Їх складали і виводили узагальнену думку більшості експертів.

За словами редакторів, таке експертне опитування не претендує на роль наукового соціологічного дослідження, але відображає думки достатньо поінформованих людей, щоб давати подібні оцінки.

До участі в презентації запрошені експерти, а також переможці номінацій, яким будуть вручені пам`ятні дипломи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *