ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року у Львові може з’явитися ще п’ять точок доступу Wi-Fi

|

Наступного року у Львові може з’явитися ще п’ять точок бездротової мережі доступу до інтернету Wi-Fi, повідомив сьогодні під час брифінгу начальник управління культури і туризму Львівської міської ради Андрій Клімашевський.

За його словами, на розвиток мережі управління планує закласти певну суму в бюджеті на наступний рік, однак усе відбуватиметься на конкурсних засадах. Влаштування цих точок доступу також є частиною проекту туристичного знакування міста, поданого на розгляд у євроструктури в рамках програми TACIS. Попереднє погодження цей проект уже пройшов, однак остаточна відповідь надійде в лютому наступного року.

Якщо Львів та Люблін стануть переможцями конкурсу, то на знакування Львова упродовж наступних чотирьох років буде призначено 900 тисяч євро. Ці кошти підуть на те, щоб створити міський туристично-інформаційний центр, розмістити в центрі міста кіоски з необхідною для туристів інформацією та різними друкованими виданнями, а також обладнати всі визначні пам’ятки архітектури та історії інформаційними таблицями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *