ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники ВАТ «Львівгаз» завтра мітингуватимуть

|

Близько 600 працівників ВАТ «Львівгаз» завтра, 22 грудня, протестуватимуть проти свавілля державних органів, а також планомірного тиску НАК «Нафтогаз України» в особі її дочірньої компанії «Газ України» та Національної комісії регулювання електроенергетики України. Як повідомляють організатори мітингу, акції протесту розпочнуться о 10-й годині ранку одночасно у трьох різних місцях: біля ЛОДА, Львівської обласної прокуратури та УБОЗу УМВС у Львівській області.

Зі своїми вимогами газовики звернуться до голів Львівської обласної ради та ЛОДА, Львівської обласної прокуратури та Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС у Львівській області. Зокрема, мітингувальники вимагають не чинити силового тиску на ВАТ «Львівгаз», не забирати у підприємства газорозподільні мережі, затвердити економічно обґрунтовані тарифи на транспортування та постачання газу, які б дозволили підняти працівникам «Львівгазу» середню зарплату.

Керівництво ВАТ «Львівгаз» уже зверталося письмово до Президента України, секретаря Ради національної безпеки і оборони України, міністра палива та енергетики, голови правління НАК «Нафтогаз України», голови НКРЕУ. Працівники мітингували під стінами цих установ у Києві. Проте їхні вимоги залишилися без відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *