ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати від «Свободи» спілкувалися з працівниками ЛАЗу через браму

|

Група осіб, які представилися депутатами від ВО «Свобода», хотіли потрапити сьогодні на територію автобусного заводу. Про це повідомляє прес-служба ЗАТ «Завод комунального транспорту».

«Викрикуючи гасла, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу і суперечать Конституції України, вони відмовились спілкуватись з адміністрацією підприємства, зокрема з заступником генерального директора ЛАЗу С.Логіновим, який, до речі, також є депутатом однієї з місцевих рад. Охорона підприємства та адміністрація пропонували працівникам заводу вийти за межі прохідної для спілкування з депутатами, які у такий спосіб хотіли зустрітись із своїми виборцями. Однак Микола Ліщинський, який представляє себе керівником невідомого профспілкового руху на заводі, заборонив людям виходити за ворота прохідної. Таким чином, люди були змушені спілкуватись з депутатами через заводську браму для в’їзду автомобілів», – зазначено у повідомленні прес-служби підприємства.

Раніше повідомлялося про те, що 15 грудня група депутатів від «Свободи» намагалася зустрітися зі своїми виборцями, які працюють на заводі, однак їх не впустила охорона, мотивуючи це тим, що завод – режимний об’єкт. Тоді ж «свободівці» вирішили звернутися до керівництва підприємства, щоби в час обідньої перерви робітники могли поспілкуватися з депутатами.

За даними прес-служби ЗАТ «Завод комунального транспорту», на 22 грудня заплановано зустріч керівництва облради та обласної адміністрації з трудовим колективом автобусного заводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *