ОСТАННІ НОВИНИ

В управлінні економіки 71 звернення щодо звільнення від сплати податку

|

В управлінні економіки міської ради вже сьогодні зареєстровано 71 звернення від різних організацій з проханням надати пільги на сплату податків. Про це сьогодні під час громадських слухань проекту ухвали «Про затвердження Положення про порядок надання пільг зі сплати податків, зборів (обов’язкових платежів), які надходять до міського бюджету» повідомила начальник відділу тарифів та цін управління економіки Львівської міської ради Галина Стадницька-Гірняк. За її словами, загальна площа, на яку просять надати пільги усі організації, сягає понад 10 тисяч метрів квадратних, а сума – 5 млн. 287 тис. грн. «Усім догодити, звісно ж, не можна буде при таких зверненнях», – зазначила вона.

Пані Стадницька-Гірняк також додала, що кількість звернень громадян та організацій щороку зростає. Так, у 2004 році до мерії звернулись 115 осіб, а вже 2005 на пільги у 2006 році – 213.

Участь в обговореннях взяли депутати міськради, голови комісій, начальники управлінь, представники громадських організацій та Державної податкової інспекції.

У мерії відмітили зріст тенденції щодо надання пільг церковних організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *