ОСТАННІ НОВИНИ

ГФЛ звинувачує Садового у брехні та популізмі

|

Громадський форум Львова вважає міського голову Андрія Садового брехуном і звинувачує його в популізмі. Причиною таких закидів, як повідомляє прес-служба ГФЛ, стали публічні заяви начальника юридичного управління ЛМР Гелени Пайонкевич про тверде небажання виконувати рішення Апеляційного господарського суду Львівської області щодо незаконних тарифів «до останньої судової інстанції».

«Нагадуємо також Андрію Садовому, що на початку мерської каденції він заявляв про повернення переплачених львів’янами коштів: «Те, що в людей було забрано незаконно, має бути обов’язково повернуто”. Тепер громадськість має всі підстави вважати міського голову популістом і брехуном, що потурає чиновникам у справі грабунку львів’ян», – ідеться в повідомленні ГФЛ.

Громадський форум Львова звертається до громадськості дати оцінку таким діям Андрія Садового та змусити його виконувати свої обіцянки і діяти в інтересах своїх виборців. Якщо ці дії залишаться без осуду, Андрій Садовий надалі буде робити те, що хоче, як і його попередники.

Нагадаємо, 11 грудня 2006 року Апеляційний суд Львівської області задовольнив позови низки громадських організацій і скасував рішення виконавчого комітету міськради про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення №1088 від 5 жовтня 2005 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *