ОСТАННІ НОВИНИ

У «Ратуші» забрали 60 тисяч гривень

|

Питання покриття боргів комунальної газети міської ради «Ратуша» залишається відкритим. Учора депутати не визначилися з долею газети, натомість проголосували за перерозподіл коштів. Як повідомив головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв, цією ухвалою видання позбавили можливості отримати фінансування, яке раніше було передбачено на телевізійний відділ «Ратуша-ТБ».

Йдеться про приблизно 60 тисяч гривень.

Зі слів М. Савельєва, між редакцією та управлінням фінансів міської ради було укладено усні домовленості про те, що ці кошти буде скеровано на поточне фінансування газети. «Однак сьогодні в редакцію зателефонували і повідомили, що ці кошти на газету не підуть», – повідомив М. Савельєв.

Заступник начальника організаційно-інформаційного відділу Львівської міської ради Остап Процик сказав, що ці кошти не належали «Ратуші».

«Це були гроші, закладені на статтю «телебачення». Враховуючи, що комунального телебачення немає вже півроку, міська рада ухвалила перерозподілити їх. Зі статті «телебачення» кошти передано на закупівлю медичного обладнання корпусу патології новонароджених комунальної дитячої клінічної лікарні», – розповів Остап Процик.

Щодо домовленостей між редакцією і фінуправлінням, то Остап Процик сказав, що не може їх коментувати, оскільки нічого про них не знає.

Натомість Микола Савельєв каже, що вітає рішення сесії передати кошти на обладнання для корпусу патології новонароджених. Однак його не полишають турботи про те, де тепер візьмуть гроші на покриття боргів «Ратуші» за грудень 2006 року.

«Кошти було надано на комунальні ЗМІ. Оскільки «Ратуші-ТБ» вже не існує, за логікою речей, ними мали б покрити борги газети», – наголошує редактор.

Де взяти гроші на погашення боргів комунальної газети, не знає і Остап Процик. «Наразі це питання залишається відкритим, і я не знаю, як це відбуватиметься», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *