ОСТАННІ НОВИНИ

Розроблений у Львові Інтернет-аукціон став другим за відвідуваністю в країнах СНД

|

Розроблений у Львові Інтернет-аукціон Auction.ua став другим за відвідуваністю в країнах СНД. Так, за повідомленням прес-служби Auction.ua, минулого місяця кількість відвідувачів сайту www.Auction.ua сягнула позначки 210 256. Ця цифра свідчить про лідерство серед Інтернет-аукціонів України і друге місце в країнах СНД.

Таких показників www.Auction.ua досягнув лише за півроку, починаючи з травня цього року, коли відвідувачів було не більше 300 на день. Відтоді сайт демонструє 30-70% приросту аудиторії в місяць. Прогнозують, що за 3-4 місяці www.Auction.ua зможе вийти на рівень 16-17 тисяч відвідувачів на день. А це майже півмільйона осіб щомісяця.

За словами керівника проекту Ярослава Максимовича, успішність функціонування Інтернет-аукціону повністю залежить від кількості користувачів. Чим їх більше, тим краще. «Зростає відвідуваність, зростає кількість товарів, зростає конкуренція і зменшується ціна. А низькі ціни на товари – наша основна перевага», – констатує він.

Інтернет-аукціон www.Auction.ua – Інтернет-адреса, де кожен, хто забажає, може продати або купити виставлені там товари.

Основні користувачі Інтернет-аукціону – колекціонери, прості люди та компанії, які бажають збільшити продаж і розширити географію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *