ОСТАННІ НОВИНИ

У бібліотеці Червонограда відкриють Інтернет-центр

|

У День святого Миколая, 19 грудня, у Центральній міській бібліотеці Червонограда відкриють Інтернет-центр, де всі читачі бібліотеки – жителі міста зможуть безкоштовно користуватись всесвітньою мережею Інтернет. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОДА.

Бібліотека перемогла в конкурсі проектів “Інтернет для читачів публічних бібліотек” ( LEAP – V ), який вже п`ятий рік поспіль проводить Посольство США в Україні. Мета цього проекту – допомогти публічним бібліотекам України в наданні інформаційних послуг населенню, підтримати вільний і відкритий обмін інформацією.

За ці роки завдяки допомозі Посольства США в Україні відкрито понад 100 бібліотечних Інтернет – центрів у в сіх областях України. На це витрачено більше 1,5 мільйона доларів США .

На Львівщині це вже шостий Інтернет – центр, що відкривається за сприяння американського уряду. Переможцями попередніх конкурсів були Львівська обласна бібліотека для дітей і центральна міська дитяча бібліотека Львова, центральні бібліотеки Бузька, Сколе і Жидачева . Перемога Червоноградської бібліотеки в цьому дуже престижному бібліотечному конкурсі – визнання високого професійного рівня її працівників, авторитету цієї установи культури в місті.

На відкриття Інтернет-центру прибуває помічник Аташе з питань культури Посольства США в Україні, будуть присутні представники влади, громадських організацій, читачі бібліотеки.

Урочисте відкриття Інтернет – центру відбудеться 19 грудня о 14.00 в приміщенні Центральної бібліотеки Червонограда .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *