ОСТАННІ НОВИНИ

Максимову запропонували піти у відставку?

|

Начальник УМВСУ у Львівській області генерал-лейтенант Віталій Максимов захворів і перебуває на лікарняному. Про це газету «КоммерсантЪ» повідомив прес-секретар УМВСУ у Львівській області Валерій Козлов. Він також розповів виданню , що «до нього дійсно доходили чутки про можливе звільнення його керівника”.

«Надійшла інформація, що буде запропоновано написати заяву на звільнення» , – сказав він . Козлов додав, що йому складно сказати, що зробить пан Максимов, адже керівник перебуває на лікарняному.

«КоммерсантЪ» повідомляє, що вчора в керівництві МВС відбулися кадрові зміни. Новий міністр внутрішніх справ Василь Цушко представив 6 своїх заступників. Також, як стверджує газета, керівники усіх обласних підрозділів МВС отримали усний наказ написати рапорти про відставку.

Нагадаємо, що цього місяця Максимов отримав чергове звання генерал-лейтенанта. Аналітики вважають це технологічними ходом, який повинен відтермінувати його відставку з посади керівника УМВСУ у Львівській області. Передає «Вголос».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *