ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради з’ясовують, чому ОДА відмовилася від 12 мільйонів гривень

|

Тимчасова депутатська комісія Львівської обласної ради з ’ ясовує, чому обласна адміністрація торік відмовилася від 12 мільйонів гривень. За даними депутат а облради від УНП, представник а згаданої комісії Олег а Немчінов а,

область із незрозумілих причин повернула до Держбюджету згадану суму наприкінці 2005 року. Про це повідомляє п рес-служба ЛОО У НП.

Як з’ясувала комісія, ці кошти 23 дні пролежали на рахунку загального фонду бюджету області і лише в останній день перед закриттям бюджетного року їх перерах ували Головному управлінню охорони здоров`я ОДА.

«12 грудня наша комісія зробила офіційне подання в три інстанції – Головне управління охорони здоров’я ЛОДА, Держказначейство та до керівництва Львівської ОДА. Ми хочемо отримати відповідь або від губернатора, або від його заступника, і з якої причини і хто відповідальний за те, що Львівщина так легко відмовилася від таких величезних сум, а також і з яких статей було взято 12 млн. гривень, якими ЛОДА компенсувала підвищення зарплат та зростання вартості комунальних послуг у другій половині 2005 року », – розповів Олег Немчінов.

Гроші, від яких відмовилася Львівщина, були дотацією на оплат у праці працівників бюджетних установ, на розрахунк и за електричну і теплову енергію, на водопостачання, водовідведення, природн и й газ та послуги зв’язку .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *