ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» вважає роботу керівництва Бродівської райради непрозорою

|

Усеукраїнське об’єднання «Свобода» звинувачує керівництво Бродівської районної ради у «підкилимних іграх та непрозорості влади». Причиною таких сьогоднішніх заяв представників «Свободи» Ірини Сех та Олексія Кайди стало вчорашнє засідання райради, куди їх як депутатів облради не впустили.

За словами пані Сех, під час сесії депутати мали розглядати питання щодо ситуації в Центральній районній лікарні, де лікар – депутат райради від БЮТу – отримав дисциплінарні стягнення. Фракція БЮТ у райраді вирішила, за словами депутатки, захищати лікаря своїми мандатами. Відтак, як стверджує вона, жертвою змови ображених та нових претендентів на можливо вакантну посаду став головний лікар, представник «Свободи».

«Уперше за час незалежності голова райради Ігор Клим вирішив провести закрите засідання сесії та не допустити депутатів облради на нього. Мабуть, питання лікарні має характер таємничості, оскільки пресу, депутатів від облради та навіть представника головного управління охорони здоров ’ я голова попросив покинути залу», – сказала Ірина Сех.

Відтак Всеукраїнське об’єднання «Свобода» опротестовує розгляд під час сесії райради виробничих питань, до яких вони відносять взаємовідносини двох колег лікарів, різнопартійців.

Учорашнє засідання довелось закрити, так і не розглянувши питання конфлікту в лікарні, оскільки свободівці після такого рішення голови блокували трибуну та роботу сесії. Депутат облради від «Свободи» Олексій Кайда називає дії голови райради Ігоря Клима (представника «Нашої України») такими, що суперечать Конституції України та Закону України «Про інформацію», «Про місцеве самоврядування» й обіцяє звернутися до прокурора області з відповідним депутатським запитом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *