ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра пікетуватимуть обласне управління охорони здоров’я

|

Працівники Львівської обласної лікарні відновного лікування пікетуватимуть завтра обласне управління охорони здоров’я на вулиці Конопницької, повідомляє прес-служба Громадського форуму Львова. Акція непокори працівників пов’язана з тим, що вони виступають проти спроб закриття медичного закладу і за продовження скеровувати пацієнтів та фінансувати його діяльність.

Колектив лікарні ставить перед обласним управлінням охорони здоров’я, облдержадміністрацією, обласною радою та господарським апеляційним судом Львівської області низку вимог. Зокрема, йдеться про те, щоби припинити процес ліквідації Комунальної Львівської обласної лікарні відновного лікування, як першої такої лікарні у Львові та єдиної мережі закладів відновної медицини на Львівщині; повернути безпідставно відібране в лікарні приміщення на вул. Короленка 9, у якому заклад перебував упродовж 60 років; звільнити з посади головного лікаря Ярослава Шевчука, який став співучасником та виконавцем афери позбавлення лікарні приміщення на Короленка; провести службове розслідування і покарати винних у незаконному відчуженні будівлі на вул. Короленка 9; видати представнику профспілкової організації лікарні ухвалу апеляційного суду від 30.11.2006р. для можливості її подальшого оскарження у вищих судових інстанціях.

Питання ліквідації Комунальної Львівської лікарні відновного лікування було розглянуто на засіданні медичної секції ГФЛ. У результаті – Громадський форум Львова підтримав законні вимоги працівників лікарні. Ці вимоги також підтримали обласне об’єднання вільних профспілок медичних працівників та Конфедерація вільних профспілок Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *