ОСТАННІ НОВИНИ

Дяків завтра розповість про нелегітимну фракцію БЮТ

|

Депутат Львівської міської ради, екс-бютівець Теодор Дяків завтра під час сесії розповість про нелегітимність створення депутатської фракції БЮТ у міськраді. «У Львівській міській раді є група депутатів, зареєстрована як фракція. Але ця фракція є нелегітимною, оскільки під час її створенн я не керувал и с ь Положенням про депутатську фракцію БЮТ у Львівській міській раді, яке затвердила президія політради ВО партії «Батьківщина». Саме тому завтра під час засідання сесії Львівської міської ради я маю намір озвучити це питання» , – сказав він .

За словами Теодора Дяківа, формування фракції Львівської міської ради слід було здійснювати на підставах двох документів – власне регламенту ради та зазначеного вище Положення.

«Оскільки це Положення президія політради БЮТ затвердила тільки 29 вересня цього року, а фракція БЮТ у Львівській міській раді заявила про своє створення швидше – ця фракція, означає, створена не згідно із цим Положенням, а отже і нелегітимно. Тому є потреба створ ити в міській раді фракці ю БЮТ, обра ти її керівн і орган и та за реєстр увати також фракції в секретаріаті Львівської міськради. Бо – ще раз наголошую – сьогодні в раді є лише група депутатів, як а назвалась фракцією БЮТ. Про це завтра я й розповім під час сесії міськради», – наголосив Теодор Дяків у коментарі ЗІКу .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *