ОСТАННІ НОВИНИ

Івченко вважає, що на облгази у Західній Україні готують атаки рейдерів

|


На облгази у Західній Україні готуються рейдерські атаки, заявив народний депутат від фракції “Наша Україна” Олексій Івченко. “На «Закарпаттягаз», «Івано-Франківськгаз», «Львівгаз», «Волиньгаз» та «Чернівцігаз» чиняться рейдерські атаки за сценарієм 2003-2004 років із застосуванням силових структур, – сказав він.

За словами екс-керівника НАК «Нафтогаз України», на «Закарпаттягаз» нещодавно «було влаштовано “маски-шоу” за допомогою Генеральної прокуратури і УБОЗу. Під час якого побили працівників, вилучили документи, захопили приміщення, хоча перед тим були і перевірки КРУ, і рішення суду, які засвідчили, що ніяких порушень у діяльності підприємства немає”.

“Нинішні керівники ПЕК вже частину облгазів в Україні захопили і хочуть захопити й західні облгази, – вважає народний депутат. – Підприємства відмовилися продавати свої акції тим, хто їм це пропонував, зокрема, представникам від «РосУкрЕнерго», тому не виключаю, що зараз за допомогою міністра палива й енергетики здійснюються спроби забрати їх безкоштовно”, – повідомляє сайт RAZOM.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *