ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія боротиметься за тарифи до останньої судової інстанції

|

Законність тарифів на водопостачання Львівська міська рада планує відстоювати до останньої судової інстанції. Сьогодні на прес-конференції начальниця юридичного управління Гелена Пайонкевич заявила, що постанову Апеляційного суду не виконуватимуть до моменту розгляду справи в інших судах. «А це означає, що тариф не скасовано»,– сказала вона.

Касаційну скаргу на рішення Львівського апеляційного господарського суду юридичне управління міської ради уже підготувало. Сьогодні її має підписати міський голова Андрій Садовий.

Гелена Пайонкевич висловила впевненість у тому, що міська рада може відстояти свою позицію про законність тарифу. Адже його вимагають скасувати через порушення процедури затвердження. «Я вважаю, що аргументом скасування тарифу може бути його економічна необґрунтованість. А таких аргументів не висувають», – зазначила Гелена Пайонкевич.

Скільки ще триватиме судова тяганина, начальниця юридичного управління не змогла спрогнозувати. Вона лише додала, що дуже сподівається на справедливість українського судочинства.

Нагадаємо, учора Львівський апеляційний господарський суд задовольнив скаргу благодійної організації «Львівська міська спілка захисту прав громадян» до виконавчого комітету Львівської міської ради щодо незаконного підвищення тарифів на водопостачання. На думку громадських організацій, які оскаржували тарифи, таке рішення суду доводить, що мешканці мали б платити за воду не 1,84 грн, а 1,15 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *