ОСТАННІ НОВИНИ

Дяків не думає, що якась фракція захоче мати такого депутата, як він

|

Депутат міської ради Теодор Дяків ще не отримував пропозицій приєднатися до якоїсь з інших фракцій міської ради Львова і вважає, що, найімовірніше, і не отримає. «Жодна фракція не захоче мати такого депутата, як я, бо вони хочуть мати добрі стосунки з міським головою», – сказав він сьогодні під час прес-конференції.

За його словами, виключення з фракції БЮТ дозволить йому легше працювати, бо не доведеться витрачати час на засідання фракції.

Він також зазначив, що попередні заяви про те, що він може призупинити членство у фракції, були спрямовані на те, щоби спонукати фракцію перейти від декларацій до реальних кроків у виконанні передвиборчої програми. На переконання депутата, поки що фракція не почала виконувати свої передвиборчі обіцянки, а лише займається деклараціями, і це шкодить іміджу БЮТ в очах виборців.

Він також відкинув звинувачення з боку голови обласної організації «Батьківщини» І. Деньковича в тому, що ніяк не долучився до перемоги БЮТ на виборах. За словами депутата, він офіційно вніс до виборчого фонду 90 тисяч гривень, однак головним внеском вважає судові справи, виграні в органів державного управління, фіскальних та силових структур.

Т. Дяків також наголосив, що й тепер активно займається виконанням своїх передвиборних обіцянок, навівши як приклади суди за тарифи на тепло та воду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *