ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат Дяків оповів про інструкції для роботи в округах, що їх видавали депутатам міської ради від БЮТ

|

Депутат міської ради Теодор Дяків оповів сьогодні під час прес-конференції про те, які інструкції для роботи в округах видавали депутатам від БЮТ 20 вересня під час засідання фракції в будинку на вулиці Братів Рогатинців, 18.

За його словами, була ідея поділити місто на округи між депутатами, щоб вони працювали з виборцями. Відтак треба було розробити інструкції для цієї роботи. Під час цього засідання, 20 вересня, депутатів повідомили, що будуть роздавати інструкції, і просили для їх отримання пройти в сусідню кімнату і розписатися.

«Я прийшов і побачив список депутатів та конверт. Розписався, взяв конверт і відчув, що він надто об’ємний для інструкції. Повернув його другим боком і побачив у віконечку портрет Франкліна. Тоді я викреслив свій підпис і залишив конверт, сказавши, що у мене таких інструкцій достатньо»,– оповів Т. Дяків.

За його словами, він довідався, що у конверті була тисяча доларів. І пізніше Дяківу на його вимогу пояснили, що це була пропозиція одного з впливових представників фракції саме таким чином провадити роботу в округах. Він не знає, чи таке повторювалося, бо до нього більше ніхто з такими пропозиціями не звертався.

Екс-член фракції БЮТ зазначив, що принаймні два члени цієї фракції можуть підтвердити факт видачі таких «інструкцій», бо вони до нього підходили і про це говорили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *