ОСТАННІ НОВИНИ

Калинюк хоче затягнути судове засідання?

|

Сьогодні у Галицькому районному суді відбулося чергове судове засідання Калинюк-Лясковська.

На судове засідання Олександр Калинюк приніс листи з Державного архіву Львівської області, адресовані Шептицькому. Ці документи пов’язані з діяльністю НКВД. Олександр Калинюк звернувся до суду з клопотанням, щоб листи розглянув суд. Окрім того, він попросив розглянути інтерв’ю, опубліковане у «Львівській газеті» за 13 листопада цього року під назвою «Для Калинюка справа є програшною».

«Листи з архіву могли бути отриманні незаконним методом. Для того, щоб отримати такі листи щодо розгляду справи, потрібне клопотання суду», – зазначила третя сторона в судовому засіданні Ірина Калинець.

Під час суду Віра Лясковська відповідала на запитання Калинюка, пов’язані з публічним обзиванням позивача «енкаведистом». Вона наводила аргументи з листа, який Калинюк написав до Буняка. Зокрема, у листі йшлося про відведення території, на ній можна б було поставити пам’ятник колишнім бійцям НКВС. Проте, Калинюк усе це заперечив і сказав, що Лясковська не відповідає на його запитання.

Сьогодні під стіни Галицького районного суду підтримати депутата ЛМР Віру Лясковську прийшли кілька активістів ВО „Свобода” та УНП. Пікетувальники розгорнули партійні прапори та плакати з гаслами: „Віра Лясковська – ми з Вами”„Вимагаємо заборонити комуністичну партію”, , „Комуністи – покайтеся!” та „Вимагаємо суду над комуністами”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *