ОСТАННІ НОВИНИ

У партійному керівництві НУ позитивні зміни - Старовойт

|

Депутат Львівської обласної ради від «Нашої України», з аступник керівника виконкому ЛОО НСНУ Олександр Старовойт переконаний, що обрання Віктора Балоги на посаду голови Р ади НСНУ, як і обрання Романа Безсмертного на посаду голови виконкому партії , відповідають сучасним вимогам, які стоять перед партією . «У партійному керівництві „Нашої України” відбулись позитивні зміни», – констатує він.

„Як відомо, голову Ради партії обрали на короткий період, після чого буде проведен о з’їзд, який своїм голосуванням обере голову Ради „Нашої України”. Саме ідею обрання голови Ради партії з’їздом пропонували регіональні організації, серед яких була делегація Львівської обласної організації”, – сказав Олександр Старовойт.

Кандидатура Віктора Балоги є однією із найкращих для посади голови ради „Нашої України” у період до з’їзду, вважає заступник голови виконкому ЛОО НСНУ.

„Партія отримала сильного лідера і потужного менеджера, який виконуватиме ті актуальні завдання партії, які стоять перед „Нашою Україною” сьогодні. Сподіваюсь, невдовзі партія вийде на якісно новий рівень. Говорити про підтримку кандидатури пана Балоги Львівською обласною організацією на з’їзді надто рано – все покаже час”, – сказав Старовойт.

На його думку, рішення призначити Романа Безсмертного керівником виконкому партії відповідає його організаційним якостям.

„Роман Безсмертний зробив багато для розбудови партії і має великий організаційний досвід. На посаді керівника виконкому він зможе реалізувати його в повній мірі, що повинно дати позитивні результати для партії”, – додав заступник голови виконкому ЛОО НСНУ в коментарі офіційному сайту партії .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *