ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти обговорюватимуть нововведення в оцінюванні у «Львівській політехніці»

|

8 грудня о 16:00 у приміщені «Світлиці» (вул.Дорошенка,14) відбудеться круглий стіл щодо нововведень у навчанні НУ „Львівська політехніка”. Про це йдеться в повідомленні Студентського братства «Львівської політехніки».

Зокрема, студенти мають низку запитань у зв’язку із затвердженням „Тимчасового положення про систему оцінювання знань та визначення рейтингу студентів у кредитно-модульній системі підготовки фахівців” від 1 червня 2006р.

Ці запитання стосуються того, що положення частково не відповідає положенню, яке прийнято Міністерством освіти, студент не обирає систему дисциплін (не має індивідуального графіку), але якщо не набере 26 балів за модулі, мусить проходити повторний курс, що коштує близько 1200 грн, сприяє розвитку хабарництва, нововведення впроваджені без відома студентів.

До участі в дискусії запрошені журналісти, керівництво НУ „Львівська політехніка”, студенти Національного університету ”Львівська політехніка”, члени ЛМ МГО „Студентського братства Львівської політехніки” та інші представники громадськості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *