ОСТАННІ НОВИНИ

Левандівська «Просвіта» судиться з фірмою ритуальних послуг

|

Народний дім «Просвіта», що на Левандівці, ніяк не може вигнати зі своїх приміщень фірму ритуальних послуг «Аїд». Дирекція Народного дому «Просвіта» на Левандівці уклала угоду оренди нежитлових приміщень з приватним підприємцем Віталієм Мазуром.

«В договорі йдеться, що це фірма ритуальних послуг (назва фірми «Аїд»). Але ми мали усну домовленість, згідно з якою у приміщенням мав бути лише офіс, де замовлятимуть надмогильні пам’ятники, а не продавати труни. Понад 300 дітей, які у нас займаються у різноманітних гуртках, змушені дивитися на труни та похоронні вінки. Незважаючи на те, що термін оренди закінчився ще 2004 року, ми не можемо вигнати цю фірму», – повідомила директор Народного дому «Просвіта» Лариса Середа.

«У 2004 році ми намагалися повідомити власника фірми про те, що ми хочемо, аби приміщення звільнили. Але він не підписував документів, які ми йому надсилали, і це дозволило продовжити йому оренду до 1 вересня 2007 року. Тоді ми не знали, що це питання можна вирішити через суд. Нещодавно ми подали до суду. 28 листопада цього року суд прийняв рішення на нашу користь. В.Мазур каже, що опротестовуватиме це рішення», –підкреслив директор.

Батьки дітей та громадські організації, які знаходяться у Народному домі «Просвіта», зібрали підписи проти того, аби ця фірма була у цьому приміщення. Фірма сплачує за оренду 70 гривень в місяць. Народний дім «Просвіта» – єдиний такий заклад на Левандівці. Повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *